Info

Tietoa meistä

Vita Pictura on luova videotuotanto yhtiö, joka toimii kansainvälisesti ja ketterästi. Tuotamme muun muassa musiikkivideoita, TV-mainoksia, yritysvideoita, digitaalista sisältöä, aftermovieita, Live-lähetyksiä sekä onlinevideoita. Intohimonamme on tuottaa laadukasta liikkuvaa kuvaa asiakkaillemme. Majailemme Helsingissä, jonka keskeisen sijainnin ansiosta toimintamme on ketterää ja liikkuvaa. Opettelemme kaiken tuotteestasi, brändistäsi sekä yrityksestäsi. Kysymme kysymyksiä ja pureudumme asian ytimeen selvittämällä mitä tarvitset.

Kun konsepti on kehitetty, me teemme ja tuotamme loistavan videon, joka vastaa tarpeisiinne. Tiimimme on täynnä hyviä tyyppejä, jotka ovat ammattitaitoisia niin tekniikassa kuin luovissa tuotoksissa. Verkostomme ulottuvat ulkomaille, joka mahdollistaa kansainväliset ja suuret tuotannot. Hoidamme isot, keskisuuret sekä pienet tuotannot samalla ammattitaidolla ja intohimolla, sillä jokainen projekti on meille yhtä tärkeä. Olemme kuvanneet ympäri maailmaa ja lähes kaikkea mitä mieleen tulee.


Asiakkaamme

Vita Pictura on tuottanut yli 30 musiikkivideoita taiteilijoille ympäri maailmaa:

Bodega Bamz (USA) / Cosmic Gate (DE) / Skyzoo (USA) / Дискотека Авария (RUS) / DUBFX (AU) / Young Planet (USA) / Sam Feldt (NL) / Tom Swoon (POL) / DJ BL3ND (USA) / Styline (DE) / Nod One’s Head (DE), Teflon Brothers (FIN) / Felix Jaehn (DE) / Tanya Morgan (USA), Barrel Brothers (USA) / Grizzly Hendrix (USA) / Aurora (FIN) / Freakangel (EST) / Sandhja (FIN) / Alex Mattson (FIN) / Wild Disease (EST) / Artjom Savitski (EST) ja paljon muuta viimeisten kolmen vuoden aikana ja todella haluavat tehdä konkreettisia työsuhteita uusien nimet ja taiteilijoiden kanssa ympäri maailmaa.