Palvelut

Ilmakuvaus

Tarjoamme teille niin nopeat ja ketterät kuin elokuvatason ilmakuvaukset fiksuun hintaan.
Nopeaan tarpeeseen meillä on käytössä DJIn kuvauskalustoa ja kun haluatte vain parasta laatua voimme kuvata Red Epic Dragonilla, Sony FS7:lla ja Panasonic GH4:lla laadukasta ilmakuvaa.
Pystymme tekemään ilmakuvausta eri tarpeisiin, kuten: mainoksiin, elokuviin, musiikkivideoihin sekä musiikki- ja urheilutapahtumiin.

Mainokset

Sosiaalinen media sekä TV ovat kaikista tehokkaimpia markkinointikanavia. Jokainen näihin kanaviin sijoitettu Euro tuottaa parhaimman konversion eli halutun tuloksen. On tavoitteena sitten myyntiä, hakemuksia tai klikkauksia, me autamme! Emme halua tarjota pelkkiä videoita, vaan ratkaisuja. Jotta mainos olisi onnistunut, täytyy erottua joukosta! Voidaan yhdessä lähteä maalaamaan isolla pensselillä tai voidaan tehdä kevyt ja nopea tuotanto. Laajan kansainvälisen verkostomme avulla voimme kuvata vaikka aurinkorasvamainoksen tammikuussa, eivätkä kustannukset nouse pilviin.

Aftermoviet

Vita Pictura on Pohjois-Euroopan yksi merkittävimmistä aftermovieiden tekijöistä.
Olemme viimeisen kolmen vuoden aikana tehnyt yli 50 festivaalia. Näihin mm. kuuluu merkittäviä suomalaisia festivaaleja kuten Weekend Festival, Provinssi, Tuska ja RMJ. Näiden lisäksi olemme tehneet mm.: Time Warp (DE), Love Family Park (DE), Sonus Festival (HR). Olemme tehneet lukuisia aftermovieta ja kokemuksemme on karttunut. Tämä tarkoittaa sitä, että pystymme kaikkein vaativimmisakin olosuhteissa tuottamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen tapahtumastanne. Kokemuksemme pohjalta pystymme myös tarjoamaan teille kustannustehokkaan paketin ja toteutamme aftermovien, joka tallentaa parhaiten tunnelman ja kohokohdat. Räätälöimme teille sopivimman aftermovien, oli se sitten tarinavetoinen tai festivaalin tunnelman tallentava. Tarinavetosia aftermovieita varten meillä on verkostossamme hyvin erilaisia käsikirjoittajia ja joiden ideoiden joukosta voitte valita teitä mielyttävimmän tarinan. Aftermovieiden lisäksi pystymme tarjoamaan tapahtumaanne screen-kuvaukset ja eri erikoiskuvapalvelut.

Yritysvideot

Me haluamme auttaa yritystänne. Kerromme esimerkiksi yrityksenne tarinan, tuomme esiin tuotteenne vahvuudet sekä konkretisoimme asiakaskokemuksenne videoiden avulla. Videot ovat vahva viesti asiakkaillenne. Tuotamme pelkästään laatua, mutta meidät erottaa muista luovuutemme, ammattitaitomme sekä erityisesti taitomme ymmärtää asiakkaitamme ja heidän tarpeitaan. Olemme ylpeitä kansaivälisestä verkostostamme joka takaa tarvittaessa ketterät kansainväliset tuotannot. Haluamme työskennellä läheisesti asiakkaidemme kanssa, jotta ymmärrämme täysin heidän odotuksensa lopputuotteesta ja tämän takia pystymme vastaamaan niihin parhaalla mahdollisella tavalla. Kansainvälisenä yrityksenä haluamme aina laajentaa asiakaskuntaamme, joten jos sinä kaipaat luovaa, ammattimaista sekä tuoretta näkökulmaa, ota rohkeasti yhteyttä.

Animaatio

Vita Pictura on erikoistunut luomaan valloittavia kaksi- ja kolmiuloitteisia animaatioita. Toimimalla yhdessä teknologiayritysten kanssa voimme luoda kokonaisia animoituja tuotantoja tai liittää animaatiota tuomaan lisämaustetta perinteisiin videoihin.